Zorgdomotica oplossing voor Residentie Mariëndaal te Velp

Zorgdomotica oplossing voor Residentie Mariëndaal te Velp

Zorgdomotica oplossing voor Residentie Mariëndaal te Velp 2560 1600 Forma IP Care

Augustus 2018

Onlangs hebben wij in opdracht van de Blueprint Group een zorg domotica oplossing opgeleverd bij locatie Residentie Mariëndaal onderdeel van de Blueprint Group. Dit is een voormalig klooster in Velp en is een levendige woon- en leefgemeenschap voor senioren.

Residentie Mariëndaal heeft 40 kamers voor (zorghotel)gasten die tijdelijk komen revalideren en 35 appartementen voor permanent wonen-met-zorg. Op alle kamers en appartementen hebben wij verpleegoproepsystemen geplaatst die gekoppeld zijn aan de halshanger.

De halshangers hebben volledige dekking in het pand en daarbij is locatiebepaling mogelijk zodat bewoners bij een melding te lokaliseren zijn.

Met de Private GSM oplossing kunnen medewerkers met een smartphone de meldingen beantwoorden en aangeven dat de melding in behandeling is.

Het pand is volledig uitgerold met wifi die te gebruiken is voor personeel, bewoners en bezoekers.

Naast deze oplossingen heeft de IP Groep de switches, noodstroom en overige infrastructuur vervangen en volledig in beheer.

Een goede samenwerking tussen IP Care en de IP Groep heeft tot een mooi eindresultaat geleid waarbij de gasten en bewoners optimaal gebruik kunnen maken van de zorg domotica oplossingen.