Junior technisch medewerker

Junior technisch medewerker

Wil jij werken voor dé specialist op het gebied van televisieoplossingen voor de zorg en zakelijke markt? Ben je graag op pad en op zoek naar een baan met veel variatie en maatschappelijke relevantie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij is in dit geval IP Care, en dan specifiek ons zusterbedrijf JipTV, de specialist het gebied van televisieoplossingen voor zorg, COA en de zakelijke markt. We geven advies over de technieken en de processen die daarbij komen kijken. We maken verbinding tussen de eindgebruiker en de techniek. Van installatie tot administratie en facturatie, we regelen het allemaal. En daar hebben we jou bij nodig.

Waarom werken bij JipTV?
Er zijn een heleboel redenen om bij ons te komen werken. Allereerst kom je terecht in een hecht team van leuke collega’s. Samen werken we, vanuit ons hoofdkantoor in IJsselstein, al meer dan 20 jaar dé totaaloplossing als het gaat om televisie, internet & telefonie.

Wat mag jij van ons verwachten?
Een afwisselende functie in een informele werkomgeving. Je komt terecht in een hecht team. De lijntjes zijn kort en je hebt altijd back-up. De ontwikkelingen in de technologie volgen we op de voet, en jij ontwikkelt daar uiteraard in mee. Daarnaast bieden we een uitstekend salaris, een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Wat verwachten wij van jou?
Betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en teamspirit, dat zijn eigenschappen die we graag bij jou zien. Nog meer dan jouw kunde waarderen we je passie voor technologie en de wil om te leren. Een flinke dosis enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden zijn onderdeel van jouw karakter.

Wat zijn werkzaamheden die jij gaat uitvoeren?
Als Junior technisch medewerk(st)er bij JipTV is geen dag hetzelfde. In deze functie werk je, samen met een ervaren collega, aan totaaloplossingen voor televisie, internet en telefonie. In overleg met de klant en accountmanager stellen jullie een pakket samen dat naadloos aansluit bij de wens van een organisatie. Je legt een stabiel en veilig netwerk aan, verhelpt storingen en geeft de klant gebruiksinstructies. Dat speelt zich met name op locatie af, lekker veel afwisseling in werkzaamheden en -omgeving dus. Uiteraard ben je ook altijd welkom op het hoofdkantoor in IJsselstein.

Werkzaamheden waar jij voor verantwoordelijk bent zijn, onder andere:

  • Plaatsen, inrichten en opleveren van deel- en totaaloplossingen.
  • Uitrol en programmering netwerken.
  • Plaatsen en inrichten IP networking switching & routing.
  • Oppakken en oplossen servicemeldingen.

 

Waar zijn we naar op zoek?
Geen eindeloze wensenlijst want een match met jouw persoonlijkheid is het belangrijkste.

Maar, onze ideale kandidaat heeft ook:

 • Een relevante opleiding op minimaal MBO 3 of 4 niveau, bijvoorbeeld MBO Elektronica.
 • Zin om te leren over netwerken, VOIP en virtualisatieplatformen.
 • Tijd om 40 uur per week bij ons aan de slag te gaan.
 • Een rijbewijs B.
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

 

Enthousiast geworden?
Word je enthousiast van deze vacature? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatie via e-mail aan Erik-Jan Zorgdrager op e.zorgdrager@ipcare.nl of bel +31 (0)85 076 58 00 en vraag naar Erik-Jan.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.