Oplossingen voor de zakelijke markt

Telefonie

Altijd en overal bereikbaar dankzij een veilig en stabiel netwerk en de slimste telefonie-oplossingen. Onze slimme, softwarematige oplossingen sluiten naadloos aan bij uw organisatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over betrouwbaarheid, stabiliteit of extra investeringen. Bij IP Care vindt u daarnaast professionele mobiele devices met uitstekende spraakkwaliteit en betrouwbaarheid.  En dankzij onze totaalinkoop, bent u vaak ook nog voordeliger uit.

Netwerken

Connectiviteit en bereikbaarheid zijn essentieel. Bij IP Care krijgt u hulp bij ontwerpen, onderhouden en beheren van bekabelde en draadloze netwerken.

We leveren snel en betrouwbaar internet, voor de hele organisatie. Een veilige, stabiele verbinding met ruim voldoende snelheid voor gebruik door alle medewerkers én bewoners.

Steeds vaker werken we ook in zakelijke processen met smartphones en dus ook in veeleisende omgevingen. De betrouwbaarheid van het netwerk is daarmee van levensbelang voor uw medewerkers en de bedrijfszekerheid. WiFi, DECT,4G, LTE en specialistische of professionele apps. Bij IP Care vindt u de kennis en kunde om de juiste keuze voor uw omgeving te maken.

 

Complexe techniek eenvoudig toepasbaar

24/7 bereikbaar bij vragen of storingen

Single point of service voor alle merken

Ondersteuning bij adoptie en training

Safety en security oplossingen

De veiligheid van uw medewerkers en bezoekers en de beveiliging van uw eigendommen zijn belangrijk. Met onze safety- en security oplossingen zoals brandveiligheid, toegangscontrole en camera’s waarborgt u deze veiligheid.

Persoonsalamering

Collega’s die alleen werken zijn kwetsbaarder, waardoor aanvullende veiligheidsmaatregelen vereist zijn.

Dankzij de paniekknop-, stille, ‘man-down’ – en ‘no-movement’ -alarmfuncties op onze devices is hulp altijd binnen handbereik.

Merkonafhankelijk platform

Een merkonafhankelijk platform met een uniek en compleet portfolio voor communicatie- en workflowoptimalisatie voor de industrie, overheid, hospitality en beveiligingssector. Dit platform wordt wereldwijd gebruikt en vertrouwd en kan met vrijwel alle telefonie-, alarm-, IT- en procesmanagementsystemen geïntegreerd worden. Het platform omvat professionele hardware, software, mobiele devices (waaronder ATEX-gecertificeerde telefoons), after-sales support en service.

Deze bedrijven gingen u al voor

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze specialisten