Partners

De beste oplossingen en technologie voor de zorg en zakelijke markt, die maak je samen. Hieronder stellen we onze partners graag aan je voor.

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele systemen voor de gezondheidzorg en zakelijke markt. Ascom is erop gericht om oplossingen te bieden voor zeer mobiele, ad hoc en tijdgevoelige omgevingen.

IQ Messenger is het merkonafhankelijke alarmerings- en communicatie platform dat zeer breed door toonaangevende zorgorganisaties, industrie en overheden wordt ingezet. Integratie van al uw bestaande en gewenste oplossingen is mogelijk.

Avaya is wereldleider op het gebied van ontwikkeling van software voor communicatie in de cloud, documentatiebeheer en samenwerking binnen organisaties. Avaya biedt oplossingen voor op locatie, in de cloud of in hybride-vorm.

Mobotix ondersteunt zorgmedewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden met diverse sensor- en cameraoplossingen. De compatibiliteit met bestaande platformen en zorgoproepsystemen, zoals IQ Messenger en Ascom, maakt Mobotix de perfecte keuze voor zorginstellingen

Kadex, expert in draadloze zorgtechnologie, ontwikkelt en produceert veiligheidsgeoriënteerde oplossingen voor de zorgsector, industrie en utiliteitsbouw. Dit varieert van VOS tot halshangers en van leefcirkels tot slimme sensoren.

Alcatel-Lucent staat bekend als producent van netwerkapparatuur, voornamelijk voor het neerzetten van mobiele netwerken. Het van origine Franse telecommunicatiebedrijf is gespecialiseerd in het produceren van telecommunicatie apparatuur.

Real-time lokalisering van alles dat verbonden is. Leefcirkels, dwaaldetectie, alarmering en assetbewaking: met het Evresys RTLS weet u altijd precies waar cliënten zijn. Met een scala aan geautomatiseerde functies heeft u de zekerheid dat u alles onder controle heeft.