Oplossingen voor ziekenhuizen

In uw ziekenhuis is het van levensbelang dat alle informatie op de juiste tijd, op de juiste plaats terecht komt.

Van infuuspompen tot verpleegoproepsysteem, van verlichting tot bedsensor, oplossingen moeten compatibel zijn met een breed scala aan bestaande gezondheidszorgsystemen en medische apparatuur.

Samen met onze partners leveren we systemen die artsen helpen nog betere zorg te verlenen in nog minder tijd. Oplossingen die door duizenden ziekenhuizen over de hele wereld worden vertrouwd.

Verpleegoproepsystemen

Onze verpleegoproepsystemen worden wereldwijd ingezet en zijn de benchmark voor modulair, interoperabel workflow-beheer in de gezondheidszorg. Zorg dat patiënten de stem en gemoedsrust krijgen die ze nodig hebben. Dat uw personeel over de middelen beschikt om alarmen, berichten en (klinische) gegevens te bekijken en erop kunnen reageren.

Onafhankelijk platform

Een merkonafhankelijk platform met een uniek en compleet portfolio voor communicatie- en workflowoptimalisatie. Het platform wordt wereldwijd gebruikt en vertrouwd en kan met vrijwel alle bekende technische ondersteunende leveranciers in de ziekenhuismarkt, maar ook telefonie-, alarm-, IT- en procesmanagementsystemen geïntegreerd worden. Het platform omvat professionele hardware, software, mobiele devices, after-sales support en service

Complexe techniek eenvoudig toepasbaar

24/7 bereikbaar bij vragen of storingen

Single point of service voor alle merken

Ondersteuning bij adoptie en training

Mobiele devices voor de gezondheidszorg

Onderweg alarmen ontvangen en erop reageren. Samenwerken en coördineren met collega’s terwijl u onderweg bent door uw instelling. Toegang tot klinische gegevens waar u ook bent. Onze mobiele devices voor de gezondheidszorg omvatten alles. Van smartphones tot een breed scala aan DECT- en VoWiFi-telefoons en een portfolio van pagers.

Clinical consulting

Niemand begrijpt het werk van een arts beter dan een collega-arts. Daarom staan wij met onze partners en een team van gediplomeerde verpleegkundigen voor u klaar. Samen met onze klinische IT-specialisten identificeren we knelpunten in de workflow. Vervolgens komen we met praktische suggesties die aansluiten bij de behoeften van uw personeel en patiënten. Tot slot helpen we oplossingen te optimaliseren en voeren we nacontroles uit om u te helpen maximale operationele en financiële waarde te behalen

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze specialisten