Operationeel directeur voor IP Care: Erik-Jan Zorgdrager

Sinds een maand bekleedt Erik-Jan Zorgdrager de positie van operationeel directeur bij IP Care. Met een indrukwekkende staat van dienst en een rijke ervaring in de zakelijke dienstverlening, belooft Erik-Jan een drijvende kracht te zijn voor het bedrijf. 

De 57-jarige Erik-Jan trad op 8 november 2023 aan en heeft als doel een heldere visie te formuleren, te implementeren en bij te dragen aan de ontwikkeling van zowel IP Care als haar medewerkers.

Commerciële kracht met technologische roots

Erik-Jan’s professionele carrière begon in de kopieermachine-industrie in Den Bosch. Zijn pad voerde hem langs technologiereuzen zoals Panasonic en Trends Telematics, waar hij al snel doorgroeide naar Sales Management. In 2001 stapte hij de telecomwereld binnen.

Gedurende zijn carrière bij onder andere Sharp, IDB Groep, XPol en ERIKS Nederland heeft Erik-Jan meer gedaan dan leidinggegeven aan grote sales teams. Zo breidde hij zijn expertise uit met training en consultancy en werd hij gecertificeerd NLP -trainer. Dat zie je terug in de manier waarop hij leidinggeeft. Hij richt zich daarbij vooral op de vraag: waarom doen mensen wat ze doen en wat drijft hun succes?

Een visie voor IP Care

Met zijn brede ervaring en diepgaand begrip van zowel zakelijke als zorg gerelateerde uitdagingen, belooft Erik-Jan een visionair leider te zijn voor IP Care. Zijn capaciteit om kansen te herkennen, gecombineerd met zijn vastberadenheid om uitdagingen te overwinnen, krijgen ongetwijfeld een positieve impact op de organisatie en haar opdrachtgevers.

Met mijn kennis, ervaring en NLP-achtergrond help ik bedrijven met het verbeteren van hun resultaten, op individueel, team of organisatieniveau‘, vertelt Erik-Jan. ‘Ik heb veel zin om verder te ontdekken welke kansen er voor IP Care en haar medewerkers in het verschiet liggen

Wilt u meer weten over de plannen van Erik-Jan voor IP Care of eens praten over wat we voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@ipcare.nl of bel Erik-Jan op 06 818 844 81.

Ja, ik kom koffiedrinken

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek