Diensten

Implementatie en training

Het is ons vak om de gekozen technische oplossingen optimaal in te richten. Het implementeren van de oplossingen laat u met een gerust hart over aan onze technische experts. Na installatie zorgen onze trainingen ervoor dat uw medewerkers klaar zijn om ermee aan het werk te gaan. Zo werken mens en techniek optimaal samen. 

En wat als er iets verandert in de technologie of bij uw medewerkers? Dan is een opfriscursus zo geregeld.

Service en onderhoud

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen. Eén telefoonnummer dat uw zorgmedewerkers dag en nacht kunnen bellen. Service die ervoor zorgt dat uw systemen altijd goed functioneren. Geen gedoe meer met verschillende leveranciers. Dat is werken met IP Care. Wij coördineren het onderhoud van al uw systemen en zorgen dat de systemen als één oplossing functioneren. En werkt er onverhoopt toch eens iets niet zoals het hoort? Een telefoontje naar onze storingsdienst en wij lossen het voor u op.

Techniek en procesverbetering

Zonder technische kennis kan het lastig zijn alle mogelijkheden te doorgronden.

Bij IP Care brengen we daarom de mogelijkheden in kaart. We leggen uit hoe de techniek werkt, nemen processen en contracten door en helpen u ontdekken waar voor uw organisatie kansen liggen. Dit is ook mogelijk voor bestaande systemen van andere leveranciers.

Complexe techniek eenvoudig toepasbaar

24/7 bereikbaar bij vragen of storingen

Single point of service voor alle merken

Ondersteuning bij adoptie en training