Oplossingen voor langdurige zorg

De beste zorg leveren, niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Dat doet u natuurlijk met een ideaal werkproces en de beste systemen. Die werken voor organisatie, zorgmedewerkers én cliënten.

Daar helpen we u graag bij. Of u nu één of tien zorglocaties heeft, werkt met systemen van verschillende leveranciers of niet, bij IP Care realiseren we een totaaloplossing. Zo zorgen we ervoor dat uw zorgmedewerkers altijd en overal efficiënt en op dezelfde manier kunnen werken. Zo blijft er tijd over voor waar het echt om draait: de zorg voor cliënten. 

Zorgtechnologie

Zelflerende sensoren, innovatieve persoonsalarmering en een communicatiesysteem dat 24/7 foutloos werkt. Deze slimme oplossingen besparen uw zorgmedewerkers tijd, verhogen de efficiëntie en verkleinen de foutmarge bij informatieoverdracht. En doordat we alle data monitoren, kunnen uw zorgmedewerkers alle cliënten zorg op maat bieden.

Dwaaldetectie en alarmering

De nieuwste generatie technologie zorgt voor veiligheid zonder impact op de kwaliteit van leven van uw cliënten. Zo kunnen wearables zorgen voor een discreet alarm zodra iemand zich buiten de leefcirkel bevindt. Hebben we slimme sensoren die bijvoorbeeld herkennen wanneer iemand slechts een been uit bed heeft hangen of even naar het toilet gaat. Daarmee kunnen we de veiligheid garanderen en het aantal valse alarmen flink verlagen.

Complexe techniek eenvoudig toepasbaar

24/7 bereikbaar bij vragen of storingen

Single point of service voor alle merken

Ondersteuning bij adoptie en training

Een volledig platform

Eén platform waaraan alles gekoppeld is. Uw ASCOM Kadex, de sensoren. Maar ook het brandalarm, de ontruimingsregistratie en zelfs de leefcirkels voor bewoners. Tijd besparen, fouten voorkomen en een hoge tevredenheid onder zowel cliënten als medewerkers. Dat klinkt als een utopia voor elke zorginstelling. Maar bij IP Care weten we: met de juiste technologie is het mogelijk. Ook in uw zorginstelling.

Deze zorginstellingen gingen u al voor

Telefonie & netwerken

Altijd en overal bereikbaar dankzij een veilig en stabiel netwerk en de slimste telefonie-oplossingen. Onze slimme, softwarematige oplossingen sluiten naadloos aan bij uw organisatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over betrouwbaarheid, stabiliteit of extra investeringen. En dankzij onze totaalinkoop, bent u vaak ook nog voordeliger uit.

Optimalisatie zorgprocessen

De inzet van zorgdomotica levert informatie op die waardevol
is voor de optimalisatie van de zorgprocessen. Ook maakt
zorgdomotica, binnen de geldende regels van Wet zorg
en dwang, personalisatie van zorg mogelijk. Dat stelt uw
zorgmedewerkers in staat nóg betere zorg te leveren. Met een
positief effect op tijdsdruk, zingeving en gevoel van competentie
en dus een verhoogd werkgeluk tot gevolg.

De beste techniek leveren we samen

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze specialisten