IP Care en Forma bundelen krachten

IP Care en Forma bundelen krachten

IP Care en Forma bundelen krachten 2560 1799 Forma IP Care

IP Care en Forma gaan vanaf 1 december samen verder. Forma staat bekend als dé specialist op het gebied van complexe telecommunicatie-, contactcenter- en zorgoplossingen. Voor de zorgsector, gemeentes, het bedrijfsleven en industrie. Door de samenwerking vormt zich een betrouwbaar, flexibel en deskundig single point of contact waar zorginstellingen en andere partners terecht kunnen voor al hun zorgintegratiesystemen en communicatietechniek.

Samen kom je verder

De samenwerking tussen IP Care en Forma is een stap voorwaarts. De bedrijven versterken elkaar op commercieel en operationeel niveau. ‘We zijn trots dat we de ervaren professionals van Forma aan ons team mogen toevoegen’ zegt Serge Hillmann, accountmanager bij IP Care. ‘Met deze samenwerking halen we expertise in huis waardoor we in de toekomst nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze partners’. De expertises binnen de twee bedrijven overlappen niet alleen, ze vullen elkaar ook aan. Waar IP Care specialist is op het gebied van communicatie- en alarmeringstechniek, weet Forma ook alles over complexe telecommunicatie. Henk Floor, algemeen directeur Forma, bevestigt: ‘De ambities en combinatie van disciplines van IP Care, gecombineerd met de expertise en klantvriendelijkheid van Forma biedt mogelijkheden voor de hele sector’.

Gedeelde missie

Beide bedrijven hebben als missie om techniek en zorg te verbinden. ‘We willen dat zorgmedewerkers dankzij goed functionerende techniek tijd overhouden om te focussen waar het echt om draait: het zorgen voor cliënten’ vertelt Henk. Serge vult aan: ‘Door onze krachten te bundelen kunnen we, samen met de zorgmedewerkers, verder werken aan oplossingen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van de zorg verbeteren. Dat is goed nieuws voor de hele keten’.

Forma IP Care voor meer flexibiliteit en nog betere service

De bedrijfsactiviteiten gaan verder onder de naam Forma IP Care. De vestiging in Bodegraven wordt gesloten en de medewerkers van Forma vestigen zich bij IP Care op het hoofdkantoor in Schoonhoven. Voor bestaande relaties verandert er, naast het adres en de huisstijl, weinig. De aanspreekpunten blijven hetzelfde. ‘Wat ze natuurlijk wel gaan merken, is dat er dankzij deze samenwerking meer kennis, flexibele dienstverlening en nóg betere service geleverd kan worden’, zegt Henk.

Wilt u meer weten over de plannen van Forma IP Care of eens praten over wat we voor uw zorginstelling of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met Serge of Henk via info@ipcare.nl of bel met 06 27 18 10 96 (Serge) of 06 14 01 94 41 (Henk)