Implementatie en training

Uw nieuwe systeem denken we natuurlijk tot in de puntjes uit. Daarna wordt het perfect geïmplementeerd, getest en uitgerold. Het resultaat? Het ziet er fantastisch uit en de oplossing werkt naar behoren. Maar, zelfs de beste oplossingen zijn waardeloos als ze niet geadopteerd worden.

Daarom denken we ook voor u door. We adviseren over de communicatie richting uw zorgmedewerkers en leggen de oplossingen zo uit, dat de mensen aan het bed de toegevoegde waarde begrijpen. Niet alleen leren hoe de techniek werkt, maar ook zien hoe de oplossingen het werk gemakkelijker maken.

Samen maken we uw zorgmedewerkers deelgenoot van het optimalisatieproces en zorgen zo dat de techniek optimaal gebruikt wordt.

Een goed begin

Een systeem kan nog zo slim en efficiënt zijn, de mensen op de werkvloer maken het tot een succes. Daarom zorgt IP Care dat niet alleen de systemen maar ook uw medewerkers klaar  zijn voor de start.

Opfris cursussen

Technologie staat nooit stil, en uw bedrijfsvoering evenmin. Wat als er iets verandert aan een systeem of als medewerkers uw bedrijf verlaten? Met een telefoontje regelt u een opfriscursus. 

Centraal beheer

Of u nu één of tien systemen heeft. IP Care is uw merkonafhankelijk aanspreekpunt. Zo weet u altijd welk telefoonnummer u moet bellen bij een onverhoopte storing en zorgen we voor een vlotte dienstverlening.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze specialisten