Telefonie en netwerken

Bereikbaarheid is belangrijk, een stabiel en veilig netwerk essentieel. Onderweg samenwerken, de juiste melding op het juiste moment bij de juiste persoon en eenvoudig schaalbare netwerken. Met IP Care is het mogelijk.

Telefonie

Altijd en overal bereikbaar dankzij een veilig en stabiel netwerk en de slimste telefonie-oplossingen. Onze slimme, softwarematige oplossingen sluiten naadloos aan bij uw organisatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over betrouwbaarheid, stabiliteit of extra investeringen. En dankzij onze totaalinkoop, nog voordeliger ook

JipTV

Vermaak is voor uw bewoners van belang en traditioneel TV kijken hoort daarbij. Wel heeft u te maken met de overgang naar digitale televisie en bijbehorende individuele eisen van uw bewoners. Met JipTV ontzorgen wij u en uw bewoners volledig. 

Netwerken

Connectiviteit en bereikbaarheid zijn essentieel. Bij IP Care krijgt u hulp bij ontwerpen, onderhouden en beheren van bekabelde en draadloze netwerken.​ We leveren snel en betrouwbaar internet, voor de hele organisatie. Een veilige, stabiele verbinding met ruim voldoende snelheid voor gebruik door alle medewerkers én bewoners.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze specialisten