Senior Engineer

Senior Engineer

Weet jij welke vragen je moet stellen om de vraag áchter de vraag van jouw klant te achterhalen? Wil jij werken voor dé specialist op het gebied van zorgintegratiesystemen? En wil je aan de slag op het snijvlak van techniek en zorgprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij is in dit geval IP Care, de specialist het gebied van zorgintegratiesystemen, complexe telecommunicatie- en contactcenteroplossingen. We geven advies over technieken en de processen die daarbij komen kijken. We maken verbinding tussen zorg en techniek. En daar hebben we een Senior Engineer bij nodig.

Waarom werken bij IP Care?
Er zijn een heleboel redenen om bij ons te komen werken. Allereerst kom je terecht in een team van 20 leuke collega’s. Samen werken we vanuit ons hoofdkantoor in IJsselstein aan oplossingen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van de zorg verbeteren. Bij IP Care werken we samen aan het waarmaken van onze ambitie: een betrouwbaar, flexibel en deskundig single point of contact waar zorginstellingen en andere partners terecht kunnen voor al hun zorgintegratiesystemen en communicatietechniek. Zodat zij zich kunnen focussen op waar het voor hen écht om draait: de beste zorg leveren aan hun cliënten.

Wat mag jij van ons verwachten?
Een afwisselende functie in een informele werkomgeving. Je komt terecht in een hecht team. De lijntjes zijn kort en je hebt altijd back-up. De ontwikkelingen in de technologie volgen we op de voet, en jij ontwikkelt daar uiteraard in mee. Daarnaast bieden we een uitstekend salaris, een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Wat verwachten wij van jou?
Betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en teamspirit, dat zijn eigenschappen die we graag bij jou zien. Als Senior Engineer ben je van A tot Z verantwoordelijk voor jouw projecten. Je achterhaalt de wensen van de klant, komt met een passend ontwerp en zorgt voor een zo efficiënt mogelijk verloop van de werkzaamheden. Klanttevredenheid staat daarbij altijd voorop. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, werkt nauwkeurig en bent praktisch en resultaatgericht.

Wat zijn werkzaamheden die jij gaat uitvoeren?
Mensen met een zorgachtergrond hebben niet altijd de technische kennis, waardoor ze mogelijkheden van zorgintegratiesystemen over het hoofd zien. Als Senior Engineer bij IP Care weet jij deze kansen in beeld te brengen en uit te leggen. Dankzij jouw vergaande kennis en goede communicatieve vaardigheden leg jij de techniek zodanig uit dat ook de zorgmedewerker aan het bed de toegevoegde waarde begrijpt en snapt hoe de techniek het zorgen gemakkelijker maakt.

Werkzaamheden waar jij, onder andere, voor verantwoordelijk bent zijn:

 • Ontwerpen en inrichten van deel en totale zorgoplossingen aan de hand van je inventarisatie van de klantbehoefte.
 • Advies geven aan zorgklanten over alarmering en communicatie.
 • Ontwerp en realisatie van netwerkoplossingen.
 • Projectmatig of servicegericht klantcontact voor optimalisering dienstverlening

 

Waar zijn we naar op zoek?

Hier geen eindeloze wensenlijst want een match met jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Maar, onze ideale kandidaat heeft ook:

 • Een relevante opleiding op mbo 4 of hbo-niveau.
 • Ervaring in een functie waarin je projectmatig gewerkt hebt.
 • Kennis van Netwerken, VOIP en virtualisatieplatformen.
 • Zin om 40 uur per week bij ons aan de slag te gaan.
 • Een rijbewijs B.
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Kennis van en ervaring met Ascom-systemen is een pre.

 

Interesse? Neem contact op met Jesse!

Word je enthousiast van deze vacature? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatie via e-mail aan Jesse van Grondelle (jesse[@]ipcare.nl of bel 085 076 58 00 en vraag naar Jesse.