IP Care levert JIP TV voor Haagse Strandhuisjes

Een eigen veranda, uitzicht op zee én ongestoord TV kijken. De dag beginnen met een kop koffie en het nieuws. Of, na een dag vol activiteiten, even bijkomen met een aflevering van je favoriete serie of tv-show. Het kan in een van de 20 Haagse Strandhuisjes.

Bij IP Care optimaliseren en implementeren we namelijk niet alleen innovatieve zorgintegratiesystemen. We leveren ook de beste communicatie- en tv-oplossingen. Zo ook voor de 20 luxe strandhuisjes in Kijkduin en Den Haag.

De aanwezigheid van TV speelt nog altijd een rol bij het kiezen van een vakantiebestemming. En gasten verwachten een stabiel, stoorvrij netwerk en hoge beeldkwaliteit. Daarom installeerden onze monteurs, samen met Arjo van Daalen de Jel, in ieder strandhuisje een stabiel televisienetwerk. Arjo: ‘Nadat we in overleg een zenderpakket samengesteld hebben, is het bestaande netwerk door onze monteurs eerst in optimale staat gebracht. Daarna is de installatie snel en vlekkeloos verlopen.’.

Dankzij de installatie van JIP TV genieten de gasten van de Haagse Strandhuisjes voortaan stoorvrij van publieke en commerciële zenders in HD-kwaliteit. Zelfs in het hoogseizoen. En omdat het zenderpakket op maat gemaakt is, zetten ook gasten uit Engeland en Duitsland eenvoudig hun vertrouwde tv-zender aan.

Ook Jeroen Struving van de Haagse Strandhuisjes is erg tevreden met het eindresultaat: ‘Het installeren ging snel, we hebben er eigenlijk weinig van gemerkt. Ja, dat we heel blij zijn met de tv-oplossing. Het werkt goed en de gasten zijn tevreden.’.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van JIP TV? Neem dan contact met ons op. Bel 085 076 58 00 of mail naar info@ipcare.nl. Ben je benieuwd naar hoe het eindresultaat in de Haagse Strandhuisjes bevalt? Kijk dan op www.haagsestrandhuisjes.nl voor jouw weekend, midweek of week aan de kust.