IP Care en Ascom breiden samenwerking uit

IP Care is officieel gestart als Ascom Certified Solution Partner + (CSP+). IP Care is al jaren uw aanspreekpunt voor het leveren van Ascom producten. En dankzij de uitbreiding van de samenwerking met Ascom kunnen we u vanaf nu nog beter voorzien van een totaalpakket aan zorgoplossingen.


Olaf Hendriks, Managing director van Ascom Nederland zegt over de samenwerking: “Ascom wil de komende jaren sterk groeien met partners. Ik ben verheugd dat IP Care deze samenwerking met ons aangaat. We zien in deze samenwerking grote kansen om nog beter in te spelen op vraagstukken die met name in de langdurige zorg spelen. Zoals de druk op het zorgpersoneel en evidence-based practice. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking”.


Ook IP Care eigenaar Timothy is enthousiast: “In december hebben we Forma overgenomen, een bedrijf dat al CPS+ van Ascom was. Wij zijn blij dat we  voor IP Care de samenwerking met Ascom hebben uitgebreid en nu Certified Solutions Partner+ van Ascom zijn”. 


Wilt u meer weten over wat deze stap voor uw zorginstelling betekent of kan gaan betekenen? We leggen het u graag uit! Neem contact met ons op, of plan hier direct uw belafspraak in.