DECT-integratie op Microsoft Teams bij Cosun: Een succesvolle start met IP Care en Ascom

Bij Cosun, een vooraanstaande agrarische coöperatie, zijn IP Care en Ascom gestart met DECT-integratie op Microsoft Teams. De locatie Warffum, van Cosun’s dochteronderneming Aviko, ging vorige week als eerste locatie succesvol over.

Naadloze integratie op Microsoft Teams

De doorgevoerde integratie maakt Microsoft Teams-oproepen en persoonlijke alarmfuncties op de Ascom-apparaten mogelijk. Organisaties die al gebruikmaken van een Ascom IP-DECT-systeem kunnen eenvoudig hun telefoonsysteem integreren in Teams. Doordat Teams nu te integreren is in IP Dect (een telefonie oplossing) hoeft Cosun niet te investeren in een nieuwe telefonie oplossing om Teams te gebruiken. Hiervoor zijn slechts een eenvoudige systeemupgrade en herconfiguratie nodig, waardoor migraties soepel en zonder onderbreking verlopen.

Na de eerder doorgevoerde upgrade en herconfiguratie kunnen Ascom DECT-apparaten nu door Aviko in Warffum worden gebruikt als mobiele Teams-endpoints. Optimaal profiteren van de communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden dus.

Het beste van twee werelden: Teams gebruiksgemak en DECT betrouwbaarheid

Als volledig gecertificeerd CSP-partner van Ascom, is IP Care blij met deze integratie. Vooral omdat het Aviko het beste van twee werelden biedt: het betaalbare gebruikersgemak van Teams, gecombineerd met de bewezen betrouwbaarheid van de handsets op DECT-netwerken. “Dit is een mooi voorbeeld van ons partnerschap met zowel klant als leverancier,” aldus projectleider van IP Care, Juri van Leeuwen.

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van innovatieve en bewezen telefonie-oplossingen? Neem dan contact op met IP Care via 085-0765800 of stuur een e-mail naar sales@ipcare.nl.

Ja, ik kom koffiedrinken

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Over Royal Cosun

Royal Cosun, een vooraanstaande agrarische coöperatie sinds 1899, verwerkt hun gewassen tot dagelijkse producten, waaronder voeding, voedingsingrediënten, diervoeding, biobased ingrediënten en groene energie. Hiermee dragen zij bij aan het verminderen van klimaatverandering en stimuleren zij een duurzame levensstijl. Ze werken samen met toeleveranciers en telers in Europa, Azië en Noord-Amerika, en hebben meer dan 4.200 medewerkers. De businessgroepen Aviko Rixona, Cosun Beet Company, Duynie Group en Sensus zijn onderdeel van Cosun, en realiseerden gezamenlijk in 2022 een jaaromzet van ruim 3 miljard euro. Dochteronderneming Aviko Rixona is wereldwijd marktleider in gekoelde frites en een van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld.

Over Ascom

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele systemen voor de gezondheidzorg en zakelijke markt. Ascom is erop gericht om oplossingen te bieden voor zeer mobiele, ad hoc en tijdgevoelige omgevingen.

Over IP Care

IP Care is hét single point of service voor de zorgsector en zakelijke markt. We maken slimme oplossingen bereikbaar voor iedereen en staan 24/7 voor onze klanten klaar. Onze kennis wordt uw gemak.