Tijdelijke zorglocatie voor ZZG Zorggroep

Tijdelijke zorglocatie voor ZZG Zorggroep

Tijdelijke zorglocatie voor ZZG Zorggroep 635 424 Forma IP Care

Door onze klant ZZG Zorggroep werden wij benaderd voor het realiseren van een spoedaanvraag voor een tijdelijke huisvesting voor de opvang van haar cliënten die besmet zijn geraakt met het Corona virus. Het betreft een locatie op het terrein Dekkerswald te Groesbeek waar maximaal 30 cliënten kunnen worden opgevangen. ZZG Zorggroep is een grote zorgorganisatie die gespecialiseerd zijn in de ouderen en mensen met een lichamelijke beperking. Voor veel locaties mogen wij al de telefonie en zorgdomotica leveren zo ook voor de locatie in Groesbeek. Op deze locatie moest zo snel mogelijk de tijdelijke zorglocatie opgezet worden.

Binnen 3 dagen hebben wij de uitrol van het telefonie en zorgdomotica platform gedaan. De zorgalarmering hebben wij uitgevoerd met TeleAlarm.  Deze oplossing is gekoppeld aan ons IP Care telefonie platform waardoor vast-mobiel integratie zorgt voor optimale bereikbaarheid voor personeel en familie die graag op de hoogte gehouden willen worden in deze zware tijd.

Een goede samenwerking tussen meerdere partijen, ZZG Zorggroep, Eurocom, TeleAlarm en IP Care hebben ervoor gezorgd dat wij snel konden schakelen en de tijdelijk oplossing konden opbouwen.