IT Engineer

IT Engineer

IT Engineer 1707 2560 Forma IP Care

Wil jij werken voor dé specialist op het gebied van zorgintegratiesystemen? Ben je graag op pad en op zoek naar een baan met veel variatie en maatschappelijke relevantie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Waarom werken bij Forma IP Care?
Er zijn een heleboel redenen om bij ons te komen werken. Allereerst kom je terecht in een team van 20 leuke collega’s. Samen werken we vanuit ons hoofdkantoor in IJsselstein aan oplossingen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van de zorg verbeteren. Bij Forma IP Care werken we samen aan het waarmaken van onze ambitie: een betrouwbaar, flexibel en deskundig single point of contact waar zorginstellingen en andere partners terecht kunnen voor al hun zorgintegratiesystemen en communicatietechniek. Zodat zij zich kunnen focussen op waar het voor hen écht om draait: de beste zorg leveren aan hun cliënten. 

Wat mag jij van ons verwachten?
Een afwisselende functie in een informele werkomgeving. Je komt terecht in een hecht team. De lijntjes zijn kort en je hebt altijd back-up. De ontwikkelingen in de technologie volgen we op de voet, en jij ontwikkelt daar uiteraard in mee. Daarnaast bieden we een uitstekend salaris, een auto, laptop en telefoon van de zaak. 

Wat verwachten wij van jou?
Betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en teamspirit, dat zijn eigenschappen die we graag bij jou zien. Nog meer dan jouw kunde en ervaring waarderen we je passie voor technologie en de wil om te leren. Als IT Engineer deel jij je kennis graag met anderen. Een flinke dosis enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden zijn hier natuurlijk onderdeel van. 

Wat zijn werkzaamheden die jij gaat uitvoeren?
Als IT Engineer bij Forma IP Care is geen dag hetzelfde. In deze functie werk je aan systeemintegraties, zorgdomotica, telefonie, ICT, communicatie en zorgalarmering. Je installeert en integreert systemen, verhelpt storingen en geeft de klant gebruiksinstructies. Dat speelt zich met name op locatie af, lekker veel afwisseling in werkzaamheden en -omgeving dus. Uiteraard ben je ook altijd welkom op het hoofdkantoor in Schoonhoven. 

Werkzaamheden waar jij, onder andere, voor verantwoordelijk bent zijn, onder andere: 

  • Plaatsen, inrichten en opleveren van deel en totale zorgoplossingen  
  • Uitrol en programmering telefonie SIP-based
  • Plaatsen en inrichten IP networking switching & routing
  • Oppakken en oplossen servicemeldingen

Waar zijn we naar op zoek?

Geen eindeloze wensenlijst want een match met jouw persoonlijkheid is het belangrijkste. Maar, onze ideale kandidaat heeft ook: 

  • Een relevante opleiding op minimaal Mbo 3 of 4 niveau, bijvoorbeeld MBO Elektronica.
  • Kennis van Netwerken, VOIP en virtualisatieplatformen. 
  • Zin om 40 uur per week bij ons aan de slag te gaan. 
  • Een rijbewijs B.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Kennis van en ervaring met Ascom-systemen is een pre.

Interesse? 

Word je enthousiast van deze vacature? Neem dan contact met ons op. Stuur je CV en motivatie via e-mail aan Roel van Gessel op r.vangessel@ipcare.nl of bel met 06 137 098 65.