Cordaan voorzien van digitale TV met JipTV

Cordaan voorzien van digitale TV met JipTV

Cordaan voorzien van digitale TV met JipTV 2800 699 Forma IP Care

Maart 2019

Nu analoge TV definitief verdwijnt hebben wij recentelijk zorgorganisatie Cordaan voorzien van digitale televisie met JipTV.

JipTV is onze propositie voor digitale televisie in de Zorg.
Het ging bij Cordaan om 19 locaties!

Op deze locaties hebben wij digitaal TV signaal gerealiseerd maar ook ism Cordaan alle bewoners bijgestaan bij de overgang.
Samen met Medimaat, medisch projectburo hebben wij alle bewoners bezocht voor de overgang naar digitale televisie.

Uiteraard hebben wij gezorgd voor een passend zenderoverzicht en wordt ook zo gewenst maatwerk geleverd met specifieke kanalen per locatie.

De mensen, die nog niet gebruik maken van een Tv-toestel dat geschikt is voor digitale televisie, hebben we voorzien van een decoder.

Cordaan biedt jaarlijks 20.000 mensen voor een langere of kortere periode zorg in Amsterdam en Diemen. Cordaan biedt die zorg en begeleiding kleinschalig, in en rond verschillende locaties maar ook gewoon in de wijk, zo veel mogelijk thuis of ‘als thuis’.

Deze Zorgorganisatie richt zich op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben. Wij bieden ondersteuning aan mensen, van jong tot oud. Aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met chronische psychische problemen. Zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Liefst thuis, in hun eigen omgeving. Of, als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.

JipTV staat voor ruim 60 jaar ervaring op gebied van TV diensten met diverse zorgorganisaties als partner.
Ook internet en telefonie horen tot de dienstverlening.

De speerpunten van JipTV zijn:

  • Onze ervaring in de Zorg
  • Korte communicatielijnen bij realisatie, maar ook in de verdere fases voor medewerkers en bewoners
  • Lage maandelijkse kosten vanwege onze aanpak en realiseerbaar zonder investering